Pynt dit hjem med Regnskovscertifikater

By:

Når man skal indrette sit hjem, bliver det ofte meget minimalistisk og kedeligt. Der er ikke mange muligheder, hvorved man kan differentiere sig, og selv hvis man går efter en atypisk indretningsstil, er der med garanti nogen, der har valgt denne stil førend dig. Men når det så er sagt, kan du vælge at indrette dit hjem på en måde, hvor man ikke bare får en smart indretning. Man får nemlig også en indretning, der bærer præg af velgørenhed. 

Red et stykke skov med certifikater

Hver gang man køber et certifikat, redder man et stykke regnskov, der ellers muligvis ville være blevet fældet. Og for relativt få penge kan man faktisk redde en del træer.

Hvis man pynter sit hjem med certifikater, får man således et hjem, der er mere end bare pænt indrettet. Det er indrettet på en måde, hvorved man bliver mindet om regnskovene og deres vigtighed. Ikke længere skal man gå og tænke over, hvorvidt man skal støtte eller ej, for man har allerede givet et bidrag i forbindelse med sen indretning. Og disse certifikater er faktisk lige så bekostelige som alternativer, man muligvis havde valgt i stedet. Så der er faktisk ingen grund til ikke at købe certifikater. Køb certifikater på https://www.verdensskove.org/

Posted in: Regnskov