Gode gaver at give

By:

Hvis du og en ven er vilde med at støtte naturen og ofte taler om, at man bør gøre noget, så er der ingen bedre gave at give.

Jeg gav sidste år alle mine børnebørn et certifikat på, at de ejer et stykke af regnskoven, et stykke af den fremtid, som de måske ellers ikke ville have set. Jeg har også købt andet som gave hos verdensskove.org, gode gaver, som virkelig bringer lykke. Du finder deres side her: https://www.verdensskove.org/.  

Det er en gave, som bliver ved med at give, og som giver dig en mulighed for at gøre det samme og se budskabet sprede sig som ringe i vandet.

Mulighed for at rejse

Når du har købt et stykke regnskov, eller fået det i gave, så har de også mulighed for at hjælpe dig med at komme derned på en rejse, så du kan se det sted, du er med til at frelse fra den sikre død, og hvad der er gjort af tiltag for at sikre regnskovens bevarelse. At du samtidig få en unik naturoplevelse og kommer til at se det sted i verden, hvor både dyr og planteliv er mest mangfoldigt og de skove, som har givet så mange forfattere inspiration til historier som Tarzan og Mowgli, for bare at nævne de to mest kendte.  

Posted in: Regnskov