30 års erfaring med regnskoven

By:

Verdens Skove er en dansk organisation, som brænder for verdens skove. Organisationens arbejde fokuserer på skovforvaltning og udviklingsarbejde, både inden for landets grænser, samt i en række udvalgte lande omkring Amazonas i Sydamerika. Hvad enten det gælder biologisk mangfoldighed i en dansk skov, eller i en regnskov i Nicaragua, er der brug for ansvarlig beskyttelse og konstant oplysningsarbejde, og det er netop hvad Verdens Skoves arbejde går ud på.

Støt regnskoven

Verdens Skove har 30 års erfaring med deres indsats for beskyttelse af regnskoven. De ved, at det er muligt at gøre en indsats, hvis man har støtte fra lokalbefolkningen, og kan påvirke de politiske beslutningstagere. En populær måde at støtte deres arbejde på, er ved at investere i et lille stykke regnskov i Nicaragua. Ved at købe et regnskovscertifikat, er du med til at frede et skovområde under Verdens Skove i landet, hvilket er med til at sikre en grønnere fremtid for os alle, både lokalt i Nicaragua og globalt gennem et bedre klima.

Bliv medlem

En anden måde at støtte deres arbejde på, er ved at blive traditionelt medlem af organisationen. Støt deres arbejde ved en månedlig ydelse, og være med til at gøre deres oplysningsarbejde og lobbyarbejde muligt i virkeligheden. Læs mere om regnskoven på VerdensSkove.dk.

Posted in: Regnskov