Vær med til at redde rengskoven

By:

En organisation der er værd at støtte

Jeg blev for nyligt gjort opmærksom på en organisation der sætter fokus på at bevare regnskoven af en af mine gode venner fra universitetet. Jeg støtter normalt ikke så mange hjælpe organisationer som jeg egentligt gerne vil, men jeg har altid haft den holdning at hvis den rigtige organisation og støtte mulighed byder sig, så er jeg ikke sen til at udnytte det. 

Regnskoven er uvurderlig for vores fælles fremtid

Jeg har altid været passioneret omkring den fremtid, verden og ikke mindst natur vi giver videre til vores børn og børnebørn når vi ikke længere er her på jorden. Det er derfor utroligt vigtigt at alle hjælper til hvor og med så meget som de kan. En af måderne at du og jeg, som almindelige danskere, kan hjælpe med at bevare regnskoven er at støtte organisationer som Verdens Skove. Verdens Skove er en utroligt erfaren og arbejdsom organisation som arbejder på at give vores smukke skov værdi for mennesker gennem politisk arbejde, kampagne- og oplysningsarbejde og konkrete projekter i regnskoven. 

Arbejdet med regnskoven i Amazonas

Verdens Skove fokuserer specielt på arbejdet med at bevare den yderst truede Amazonas regnskov i Bolivia, Honduras, Panama og Nicaragua, altså den regnskov der går ned fra Mellemamerika til Amazonas. Denne del af verdens regnskov fortjener opmærksomhed og jeg er lykkelig over at jeg har fundet denne organisation med jer, så alle kan have mulighed for at støtte op omkring denne vigtige fælles opgave

Bliv medlem og støt dette fantastiske formål

Den bedste måde at støtte Verdens Skove på er at blive medlem af organisationen, hvilket gøres ved at donere et fast månedsligt beløb. Ved at give dette faste månedlige beløb er man med til at støtte og forsvare regnskoven i Latinamerika samt støtte Verdens Skoves arbejde med at bevare vilde danske naturområder.

Posted in: Regnskov