Støt miljøet i et større perspektiv

By:

Støt miljøet i et større perspektiv

Det kan være svært at finde gode måder at støtte velgørenhedsorganisationer og lignende på. Vi danskere er dog gode til at gøre det, især i krisernes stund, når katastrofer rammer rundt om i verden. Men en længerevarende og ganske omfattende katastrofe er ligeledes ved at ske i verdens regnskove. Du er sikkert godt klar over det, men har du overvejet at støtte dér? Det kan du nemlig nemt gør hos https://www.verdensskove.org/.

 

Helt konkret, så arbejder organisationen med at give mennesker som dig handlemuligheder, hvis du ønsker at bevare en verden med en rigere og bedre skovnatur. Dette foregår gennem en række forskellige temaer i Danmark og verden, hvor kampagnearbejde, politisk arbejde, projekter og oplysning bliver foretaget.

 

Støt hvor det gør en forskel

Rigtig ofte vurderer vi vores støttekroner på, hvorvidt de gør en forskel. Og du må ikke være i tvivl om, at hvis du ønsker at hjælpe til med at redde verdensskovene, såvel regnskove som andre skove, så er der her, at du kan gøre mest muligt rigtigt.

 

Verdensskove.org giver dig nemlig muligheden for at donere enkeltbeløb, som du sikkert kender det, men de tilbyder også muligheden for at købe et illustrativt regnskovscertifikat i deres webshop. Et sådan giver dig et konkret bevis på, at du har støttet den gode sag, som har stor betydning for verdensbefolkningens tilstand. 

Posted in: Regnskoven